Privatnost podataka

Kelvin.co.rs se obavezuje da će čuvati sigurnost podataka i privatnost svih naših kupaca. Vaši podaci su neophodni pri obradi Vaše narudžbine, pa su za to potrebni samo podaci krucijalni za poslovanje i informisanje korisnika Kelvin.co.rs u cilju pružanja kvalitetne usluge.  Vaši podaci su strogo čuvani i dostupni isključivo vama i akreditovanim zaposlenim licima u Kelvin lite d.o.o. koji ih nužno koriste kako bi Vama pružili što bolju uslugu.

Svi zaposleni u Kelvin.co.rs koji obrađuju privatne korisničke podatke odgovorni su za poštovanje zaštite privatnosti. Korisnički podaci se koriste isključivo kako bi Vama pružili što bolje iskustvo u poslovanju sa nama. Kelvin.co.rs se takođe obavezuje da vaše cenjene podatke ne prosleđuje trećim licima. Vaši podaci su u sigurnim rukama.

Podaci o Vašim posetama i posetama drugih korisnika Kelvin.co.rs stranicama se prikupljaju i analiziraju. Tu vrstu analize podataka koristimo kako bismo unapredili ponudu, izgled i upotrebljivost našeg sajta, kako bismo Vam omogućili što jednostavnije korisničko iskustvo.

Vaš Kelvin lite.