Pravila o dostavi robe

DOSTAVU ROBE NA TERITORIJI SRBIJE OBAVLJA BRZA POŠTA (DEXPRESS)

Troškove dostave robe snosi kupac u zavisnosti od težine porudžbine.

Robu plaćate kuriru kad stigne na Vašu adresu ili plaćate preko računa.

– za porudžbine do 13h, robu šaljemo istog dana

– za porudžbine posle 13h, robu šaljemo narednog dana

Ukoliko ne budete prisutni na adresi, kontaktiraće Vas kurir u vezi isporuke.

 

USLOVI DOSTAVE

Naručena roba se dostavlja putem brze pošte na adresu kupca, na području Republike Srbije. Robu je takođe moguće i lično preuzeti u našem maloprodajnom objektu u vreme koje ste predhodno dogovorili sa Vašim prodavcem.

Okvirni rok isporuke je dva radna dana, (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke). Rok počinje od trenutka kad Kelvin lite d.o.o. primi porudžbenicu i dogovori detalje sa kupcem. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Troškove dostave plaća kupac kada preuzme robu.

Za plaćanje preko računa, (tj. uplatom na Kelvin lite d.o.o. tekući račun) isporuka se vrši nakon što uplata bude proknjižena, tj. dva radna dana od uplate.- Isporuku robe vršimo isključivo preko kurirske službe na teritoriji cele Srbije.

Ostali uslovi dostave:

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše predračun, koji dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

PLAĆANJE

Naručene proizvode sa troškovima dostave, Kupac će Prodavcu platiti pouzećem prilikom dostave robe ili avansnom uplatom na tekući račun Prodavca.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova. Troškove dostave plaća kupac u svakom slučaju.